Tuesday, March 02, 2010

Sportlovstider

Sportlovet är nu i full gång och även om jag inte är helt ledig är det skönt att komma i fas med sådant som måste göras. Idag har jag rättat en hel del prov, men jag har också hunnit med att klippa mig och träna, så jag har varit ganska effektiv.
Roliga nyheter från Way Out West igår, Local Natives är klara för festivalen och redan nu är det fyra band bokade som jag ser mycket fram emot att få se. Det är många bandsläpp kvar innan lineupen är färdig, det kommer bli en härlig helg där nere i Göteborg i augusti.
Nu när True Blood är slut har jag och Malin återgått till säsong två av Flight of the Conchords, det är en mycket god ersättare. Det känns som om Murray får mer utrymme den här säsongen jämfört med den första och det är verkligen inget negativt, han är väldigt underhållande karaktär. Musiknumren är inte riktigt lika roliga som tidigare, men de håller fortfarande hög klass. Bret och Jermaines karriär går väl inte direkt framåt, i det senaste avsnittet vi såg hade de fått en spelning i en hiss och de har minst sagt en bit kvar innan de kan räknas som några stjärnor. Det negativa med komediserier är att de går väldigt snabbt att titta på, avsnitten är kortare och man hinner med fler på en kväll. Nu var vi visserligen mycket snabba med True Blood också, men risken är att även Flight of the Conchords kommer att ta slut snabbt.

Dagens låt: Ian Brown - Sweet Fantastic

0 Comments:

Post a Comment

<< Home