Sunday, February 21, 2010

En bra helg, trots förkylning

Jag har, trots snuvig näsa och lite huvudvärk, haft en bra helg, åtminstone än så länge, Liverpool spelar mot City om en dryg timme och det kan onekligen påverka mitt humör.
I fredags var jag och Malin på bio och såg Shutter Island, det var en riktigt bra film. Man fick en hel del Hitchcock-vibbar, speciellt i inledningen när DiCaprio och Ruffalo anländer till anstalten där handlingen utspelar sig. DiCaprio blir verkligen bara bättre och bättre som skådespelare och det var längesen jag såg honom göra en dålig roll nu. Han har det onekligen ganska förspännt, som får jobba med en legend som Martin Scorsese om och om igen, å andra sidan väljer Scorsese bara ut de bästa, så nog finns det en anledning till att DiCaprio får de här rollerna. Shutter Island är hur som helst en film som bör ses.
Igår tog vi en loppisrunda på dagen och lyckades hitta en fin pall till vår hall, jag såg dessutom till att skaffa mig ett par nya jeans och nya träningshandskar. Mina gamla handskar är inte så fräscha längre och det började bli dags att byta ut dem. Jag köpte dem när jag gick i högstadiet och rodde en hel del kyrkbåt, även om jag inte tränat konstant sedan dess, långt ifrån, så kanske ni förstår att de varit med om en del.
På kvällen gick vi tvärs över vägen här och besökte Olis och Karin, som firade att Karin fyllde 30 år. Jag var så pass sliten en stund under dagen att jag först tänkte stanna hemma från kalaset, men efter en liten tupplur orkade jag iväg och det är jag glad för, det var en mycket trevlig tillställning och som vanligt var det roligt att träffa alla.
Idag har vi slöat i soffan framför en av mina födelsedagspresenter, nämligen första säsongen av True Blood. Det kommer garanterat att bli fler avsnitt av denna mycket bra serie ikväll efter våra söndagspannkakor. En mycket bra helg, som sagt, men nu vill jag bli frisk från min förkylning och det så fort som möjligt.

Dagens låt: Neutral Milk Hotel - Two headed boy

0 Comments:

Post a Comment

<< Home