Monday, February 08, 2010

Händelserik helg

En mycket händelserik helg tog slut igår. Vi har hunnit med både konserter, födelsedagsfiranden, en derbyvinst och en korpmatch.
Konserten var Soundtrack of Our Lives på Maxim här i Gävle. Soundtrack är alltid bra live och den här gången var inget undantag. Den allra bästa delen av spelningen var extranumren, Tonight, Broken imaginary time och Jehovah sunrise. Tre låtar som jag gillar väldigt mycket och saknade i somras när vi såg bandet på Peace & Love. Ebbot är underhållande på scenen, men som allra bäst är bandet när man låter Martin Hederos biljera, som i Tonight. Lokalen bidrog också till den mysiga stämning som var i lokalen genom hela spelningen. En kanonkväll.
Födelsedagsfirandet var ett efterhansfirande, det var nämligen tidigare i veckan som Ronnie fyllde år, men det gjorde inte firandet mindre trevligt. Tårta, kaffe, familj och hund på besök, som sagt, mycket trevligt.
Derbyvinsten mot Everton var riktigt skön, jag missade andra halvleken pga korpmatchen i innebandy, men hade rapporter som talade om för mig hur det gick. Kuyt matchhjälte igen och nu är vi faktiskt med i kampen om fjärdeplatsen igen, hoppas vår form håller i sig, för även om vi inte övertygar spelmässigt som vinner vi matcherna och släpper inte in mål. Matchen mot Arsenal på onsdag blir dock en tuff uppgift.
Idag gjorde jag och Malin klart för ett nytt konsertbesök, vi införskaffade nämligen biljetter till Mumford & Sons spelning i Stockholm i april. Det kommer med stor säkerhet bli en minnesvärd konsert.

Dagens låt: Mumford & Sons - White blank page

0 Comments:

Post a Comment

<< Home