Thursday, June 04, 2009

Paddlad

Igår gjorde jag något som jag inte gjort sedan jag, Den Gamle Franken, Bröll och de andra i Lilltjära var hemma hos Albin och blötte ner oss, nämligen paddlade kanot. Det överraskade mig hur oerhört roligt det var att paddla, jag hade för mig att det var både svårt och jobbigt. Att det inte var lika svårt den här gången kan ha berott på att jag hade en idrottslärare som satt bakom mig och skötte styrandet, medan jag kunde fokusera på att paddla. Det hade varit ganska illa om det inte hade varit mindre jobbigt den här gången än senast, med tanke på att jag var kanske tio år senast jag paddlade och i och med det lite starkare. Hur som helst, trots att det kom en liten regnskur var det skoj att paddla, kanske blir det fler gånger i sommar.
I morse när jag gick till jobbet var det uppehåll, när jag gått i ett par minuter började det regna och det har inte slutat än. Jag hann bli ganska blöt innan jag kom fram till jobbet, så lite bitter var jag när jag kom ner i fikarummet, men min bitterhet gick över ganska snabbt. Vaktmästaren var nämligen tillbaka och det innebar att jag äntligen fick fylla på min kaffenyckel. Mina dagar av tiggande var äntligen över, jag kunde använda min egen nyckel för att få mitt kaffe och det hade jag saknat.
I morgon är det skolavslutning, det kommer nog att bli trevligt. Först ska vi spendera förmiddagn med minigolf, det är inte riktigt min grej, men det kommer nog bli bra det också.

Dagens låt: Morrissey - Munich Air Disaster 1958, tjugo dagar kvar, snart så är det dags.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home