Friday, May 29, 2009

Missuppfattning

Jag höll på att bli utpekad som CS-spelare härom dagen, anledningen till det var min t-shirt. Jag hade en tröja med symbolen för den klassiska serien Thundercats, jag köpte den i Stockholm senast och är mycket nöjd över den. Hur som helst var det en elev på skolan som sade att det var en symbol för något känt CS-lag och trodde att jag gillade dem, inget kunde vara mer fel. Jag visste inte ens att det fanns sådana symboler och nu när de uppenbarligen snott en symbol som jag gillar har jag fått ett nytt fenomen att ogilla. Ska du nu starta sina lag kan de hitta på egna symboler också, inte ta våra, så det så.
Vi tittade lite på film härom dagen också, eftersom betygen i princip är klara såg vi en lättsam film, nämligen Hot Shots. Det är visserligen lite fel att kalla filmen lättsam, för man skrattar så att man får träningsvärk de första gångerna man ser den. En av mina elever fällde en kommentar som gjorde mig överraskad, när filmens stjärna, Charlie Sheen, kom in i filmen sade nämligen eleven "Åh, det är han i Two and a half men". För mig, och de flesta andra i min generation, kommer Sheen alltid att vara "Han från Hot Shots", därför blev jag lite förvånad över kommentaren, tydligen är den där halvtaskiga serien på sexan större än jag trodde.
Idag har det blivit en till omgång tårtor, men jag var ganska duktig och höll mig till en av dem, hittills bör tilläggas.

Dagens låt: Deportees - Under the pavement, jag har alltid tyckt att de varit bra, men den nya skivan är på en ny nivå. Det blir nog ett ganska snart inköp på den.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home