Sunday, June 21, 2009

Midsommarhelgen

Midsommar är över för i år och det har verkligen varit en lugn och skön helg. Aftonen spenderade vi hemma hos Feg-Per och hans Sofia, det var vårt första besök i deras lägenhet, så det var spännande att se hur de hade det. Eftersom jag tydligen slarvat bort min cykelnyckel, jag hade åtminstone inte någon som passade när vi skulle cykla dit, tog vi en promenad ner till deras hem. Det kändes som att gå igenom en öde stad, det var knappt en människa ute, trots att klockan var halv tio och det var fredagkväll. Tydligen är inte midsommarafton en dag som man spenderar på stan, det fanns å andra sidan inte så många ställen i stan att spendera dagen på heller, allt var stängt. I några hörn satt det ungdomar och pratade, men annars var det inte en själ ute.
Igår hade vi en förmiddag tillsammans med Twin Peaks, vi börjar komma en bra bit in i serien nu och jag tycker fortfarande att den är riktigt bra. Visst händer det en del konstiga saker, men det är inget som man inte köper. Vi har drygt tio avsnitt kvar, det kommer bli en spännande avslutning.
Det är bara tre dagar kvar till Morrissey nu. I förrgår gjorde han sin första spelning under visiten här i Sverige, det var Borås som hade den stora äran att ha honom på plats. Spelningen lär ha varit mycket bra och det var oerhört glädjande att se att Life is a pigsty var med på spellistan, hoppas den hänger med till Stockholm och Hovet på onsdag också.

Dagens låt: The Libertines - Time for heroes
You know I cherish you my love

0 Comments:

Post a Comment

<< Home