Thursday, June 11, 2009

Terminsslut

Idag jobbar jag min sista dag innan sommarlovet, i morgon ska jag iväg till mitt gamla jobb på skolavslutning, så då kommer jag vara ledig. Det känns lite knepigt att det är sommarlov på gång, speciellt när man tittar ut och ser spöregn och vattenpölar. Sommaren känns ganska avlägsen, men det går ju fort så här års, så förhoppningsvis är den här till Peace & Love i alla fall.
Jag har inte riktigt smält det sena släppet av Babyshambles än. Igår morse var oboyen slut, så jag fick inte min dagliga dos, när jag kom ut stod regnet som spön i backen. Det kändes verkligen inte som en dag som skulle sluta med succé, men så kom Babyshambles och allt svängde. Fredagen på P&L, med Babyshambles, Pete Doherty och Henry Rollins, kommer att bli en otroligt häftig dag, hoppas verkligen att Rollins inte krockar med någon av Dohertys uppträdanden.
Dagens arbete har mestadels bestått av inventering, det är inte speciellt roligt att räkna böcker och kolla nummer, men det är väldigt skönt att ha det gjort när terminen drar igång igen i början av augusti. Kvar att göra innan jag kan ta lov är städning av skrivbord och diskning av mina fina mugg. Det borde jag hinna med i eftermiddag. Igår var det någon som dumpat en pekpinne på mitt skrivbord, jag tror inte att den som gjorde det vet hur tacksam jag är för det. Jag har varit utan pekpinne i över en termin och det slipper jag gärna vara med om en gång till.

Dagens låt: Babyshambles - french dog blues
My love, my she sits with me
I love, love her company

0 Comments:

Post a Comment

<< Home