Friday, February 06, 2009

Vantarna tillbaka

Det har varit en småseg vecka, det är tråkigt att vara sjuk, även om man hinner med att både se intressanta dvd:er och läsa bra böcker. Nu är jag i alla fall tillbaka på jobbet och veckan slutade faktiskt med en mycket positiv händelse, jag hittade nämligen något som jag trodde var förlorat. När jag skulle åka ifrån jobbet i måndags kunde jag inte hitta mina älskade tumvantar och jag har letat dem både hemma och i bilen sedan dess. När jag kom tillbaka till jobbet igår efter min sjukdom letade jag igenom hela mitt arbetsrum, men de var inte där heller, jag fruktade då det värsta, alltså att de var försvunna.
I morse när jag kom till jobbet såg jag dock något bekant när jag satte mig ner för att ta av mig skorna, det var en av vantarna. Den låg bland elevernas kvarglömda skor nere vid ingången, genast slet jag åt mig den och började såga efter den andra delen av vantparet. Den andra låg inte på någon av hyllorna, så jag slängde mig ner på mage och började rota under hyllorna. Där, längst in, bakom en ful foppatoffla, låg min stackars vante och väntade på att bli funnen. Nu har jag alltså mina vantar tillbaka i min ägo, ett mycket bra sätt att avsluta arbetsveckan på.

Dagens låt: Nick Cave - Ship song, makalös sång och vid det här tillfället stod vi bara några meter ifrån scenen och njöt.
We make a little history, baby
Every time you come around

0 Comments:

Post a Comment

<< Home