Saturday, January 31, 2009

Dexter och Diablo

Nu är säsong två av Dexter äntligen färdigtittad, den var precis lika spännande som resten av säsongen. Jag tycker att inledningen var lite tam, bra men inte lika bra som första säsongen. Mot slutet har dock Dexter spottat upp sig rejält och de sista 4-5 avsnitten var mycket bra. Jag ser redan nu fram emot ännu en säsong med mängder av mord.
När vi var i Stockholm och såg Oasis passade vi på att ta en dag i centrum också. Jag lyckades bland annat hitta mina favoritkaffebönor i ett av stånden nere i Hötorgshallarna. Sorten heter Diablo och jag köpte den för första gången när jag och Malin var ner och såg Band of Horses för ett knappt år sedan. Förra gången jag var ner lyckades jag inte hitta mina bönor, men den här gången var jag alltså mer lyckad. Jag brukar vanligtvis dricka en böna som heter Inferno, det är den godaste som finns att få tag på här i Gävle, men när jag åker ner till Stockholm brukar jag prova på nya sorter. Efter att ha köpt hem 4-5 olika sorter de senaste åren har jag fastnat för just Diablo, så det kommer att bli några högtidsstunder med kaffekoppen framöver.
I morgon spelar vi en helt avgörande match med CSKA, den mest betydelsefulla matchen i vår klubbs historia. Vi möter laget som ligger femma, vi ligger fyra, det skiljer en poäng mellan oss. Om vi inte förlorar kommer vi att få avsluta säsongen med ett kvalspel till division tre, vid förlust är säsongen över i morgon och det är vi inte speciellt sugna på, speciellt med tanke på att vi legat bland de fyra bästa under hela säsongen. Vi har redan slagit vårt poängrekord och målrekord, Den Gamle Franken har krossat det gamla rekordet som gällde för en spelare under en säsong och jag tror inte vi släppt in så här få mål någon tidigare säsong. Vi har gjort vår bästa säsong någonsin, får se hur långt det räcker.

Dagens låt: A Camp - Chinatown, nya skivan är bra, riktigt bra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home