Sunday, February 01, 2009

Säsonger

Idag avgörs två viktiga säsonger, till att börja med spelar CSKA sin viktigaste match för säsongen i en helt avgörande match kring kvalstrecket. Tyvärr har jag dragit på mig en förkylning och kommer att få följa matchen från sidan, oerhört bittert. Det här är den tredje matchen jag missar i år, den förra var vår första seriefinal någonsin, så min tajming har inte varit den bästa.
Den andra säsongen som kan avgöras idag är Liverpools ligasäsong. Blir det förlust mot ryssarna idag på Anfield kan vi med stor sannolikhet glömma ligatiteln i år också. Nu tror jag inte att en vinst skulle rädda oss heller, vi har kastat bort för många poäng mot skitlag för att för att ha United bakom oss när ligan är slut. Om vi skulle torska idag är dock kört redan i början av februari och det vore väldigt bittert. Även om jag skulle fortsätta att titta på matcherna och brinna för goda resultat skulle den extra spänning som funnits hittills i år försvinna.
Samtidigt som två viktiga säsonger är på väg att ta slut inleddes idag också en säsong på annat håll, nämligen Malins hoppsäsong. Min förkylning gjorde att jag bara kunde vara med och supportra under den första klassen, det slutade med en felfri ritt och en mycket bra inledning. När det var dags för den andra klassen åkte jag hem och tyckte synd om mig själv, jag har en tendens att göra det när jag är sjuk, men jag hann i alla fall med att gå banan och jag tycker faktiskt att jag börjar kunna se hur de ska se ut ganska bra nu. Jag hoppas att både CSKA och Liverpool gör lika bra ifrån sig idag som min ryttarinna, då kommer det att vara tre säsonger som lever i allra högsta grad och det vore mycket trevligt.

Dagens låt: Okkervil River - Lost coastlines, mycket, mycket bra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home