Tuesday, February 03, 2009

Förkyld

Idag ligger jag hemma och tycker synd om mig själv, jag är nämligen förkyld. Det är en ovan situation att inte kunna jobba, men idag hade jag inte gjort någon nytta på skolan. I stället för att jobba får jag nu ta plats i soffan och titta igenom det senaste avsnittet av EuroTalk på Fan-TV och några avsnitt av Henry Rollins talkshow, jag kan också ligga och glädjas åt att både Parken och Fatboy är klara för sommarens Peace & Love, det ser spännande ut nu.
I fredags hade vi förresten en bjudning här hemma i lägenheten, det var uppemot 20 personer här och vi hade mycket trevligt. För några av dem var det första gången i vår nya lägenhet, så det blev några husesyner. Det blev en lyckad afton, bra musik och trevliga människor, precis som det ska vara.
Det har varit spännande dagar för oss Liverpool-fans i dagarna också. I söndags var det dags för stormatch mot ryssarna och precis som i förra mötet var det vi som visades oss starkast. Det blev 2-0 efter två mål av Torres och vi grep alltså den sista chansen att hänga med i tabelltoppen. Igår stängde transferfönstret och det gjorde det med att Robbie Keane lämnade vår klubb och gick tillbaka till Tottenham. Det verkar lite konstigt att först köpa en spelare för många miljoner och sedan sälja tillbaka honom till samma klubb för nästan lika många miljoner bara sex månader senare, men fotbollsvärlden är ganska konstig nuförtiden så det krävs ganska mycket för att man ska bli förvånad.

Dagens låt: Parken - Jag har varit vilsen Lisa, ska bli spännade att höra detta live.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home