Friday, February 13, 2009

Snart alla hjärtans dag

I morgon är det dags att fira igen, det är alla hjärtans dag och jag blir 27 år. Det kommer nog att bli en ganska fullpackad dag, med besök av familj på dagen och sedan en mycket spännande konsert med Hello Saferide på kvällen. En annan sak att se fram emot i morgon är tårtan. Förra året gjorde Malin en otroligt god chokladtårta som var mättsam som en hel måltid, för några månader sedan testade att hon att göra om tårtan, fast med kladdkakebottnar i stället för vanliga tårtbottnar. Jag tror inte att det är möjligt att göra en godare tårta än den, jag tror inte heller att det är möjligt att göra en mäktigare tårta. En bit kan göra att man inte orkar äta någon mat på timmar, men det är det värt. Så den ser jag mycket fram emot.
Det här med presenter bärjar bli svårt nu med åren, när jag var yngre hade jag en lång önskelista och hade hyfsad koll på vad som var realistiskt att få, vilken action force-gubbe som troligast att hamna i min låda. I år har jag inte en blekaste aning om vad jag kan tänkas få och det är spännande.
Jag har inte börjat få någon åldersnoja, trots att jag bara har tre år kvar till 30. Det som känns lite jobbigt är att jag nu kommer att vara ett år äldre än Den Gamle Franken under åtta månader, dessutom blir jag lika gammal som Kus och Hasse Holmqvist och kan inte längre reta dem för att de är gamla. Samtidigt är det svårt att få åldersnoja under ett år där jag faktiskt fått visa leg på ett ställe där inträdesåldern var 18.

Dagens låt: Anna Järvinen och Annika Norlin - För varje hjärtslag, en mycket bra cover. Ska bli intressant att se Norlin i morgon.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home