Wednesday, December 03, 2008

Kära återseenden

I morgon är det dags för en verklig favorit i repris på Spegeln här i Gävle, det är Christian Kjellvander som kommer tillbaka för en spelning. Det är lite drygt ett år sedan jag och Malin såg honom senast, då var det otroligt bra och jag är övertygad om att det kommer att bli en upplevelse i morgon också. Jag har sett Kjellvander ganska många gånger nu, men i morgon är det första gången som jag ska få se honom köra ett akustiskt set och det känns spännande. Tidigare i år släppte han en skiva med gamla låtar i akustisk tappning, med sin fru som kör, den är magnifik. Förband i morgon är Lars Demian, honom har jag noll koll på, det är bara att hoppas på att han värmer upp för kvällens huvudperson på ett bra sätt.
Förra veckan skaffade jag biljetter till en annan favorit som ska göra ett nytt besök i Gävle, nämligen Freddie Wadling. Det var ett par år sedan jag såg honom live, det var på konserthuset här i Gävle och det var otroligt bra. Han har onekligen en egen stil på scenen, där han sitter i sin stol med texterna i en pärm framför sig. Senast blandade han sina egna låtar med högklassiga covers som Karma Police och Perfect day, hans röst är verkligen något alldeles extra och när han gör sådana låtval får man nästan gåshud i publiken. 21 februari kommer han till Gävle igen, biljetten är redan köpt.
I morse fick jag ännu ett exemplar av mitt favoritgodis i paketalmanackan, perfekt efterrätt till frukosten och en bra start på dagen. I morse missade både jag och Malin den andra chokladkalendern, det innebär att det är två bitar kvar till ikväll, inte helt fel.
Vi såg det andra avsnittet på julkalendern igår, jag är fortfarande inte överygad om seriens kvalitet, men några chanser till får den.

Dagens låt: Freddie Wadling och Weeping Willows - Perfect day
I'm glad I spent it with you

1 Comments:

Blogger Sara Ödmark said...

Åh, Christian Kjellvander! Gud, så mysigt.

2:29 AM  

Post a Comment

<< Home