Sunday, November 23, 2008

Poker, innebandy och tuggummi

Igår hade vi pokerkväll här hemma, det var Gamle Franken, Jeppe på Berget, Kus, Feg-Per, Pokervinstförstöraren, RajRaj, Liv och jag som deltog i spelet. Jag vet dock inte om jag kan påstå att jag deltog i spelet, för jag har aldrig varit med om maken till skitkort tidigare i min pokerkarriär. De andra spelade, medan jag mest kastade in mina kort i mitten och svor lite lätt över hur dåliga de var. Trots att jag knappt spelade lyckades jag ta mig fram till heads-up, mest genom en tursam all-in där jag fick en stege som jag knappt märkte att den fanns. Trots att jag inte fick de kort jag önskade var det en trevlig kväll.
Tidigare under dagen hade vi tagit ännu en vinst i innebandyn, vi har nu tangerat vårt poäng rekord från den första säsongen, trots att det återstår fyra omgångar att spela. Det finns alltså stora chanser till en rekordsäsong av oss.
Idag har jag och Malin varit och handlat, vi brukar vara duktiga och veckohandla på söndagar och det är verkligen praktiskt. Där vi handlar har man en hel drös med tuggummiautomater vid ingången, jag brukar alltid köpa ett när vi går in, eftersom det är ett av få ställen där tuggummina inte är stenhårda. Idag hade vi tyvärr inga enkronor löst, så jag kunde inte köpa något. När vi handlat färdigt kom Malin på att vi glömt bort att lösa in panten på våra pet-flaskor, hon sprang därför in i affären igen. När hon kom tillbaka en liten stund senare hade hon med sig pantpengarna, dessutom hade hon, till min lycka, med sig ett tuggummi till mig från en av automaterna. Mycket gott och till skillnad från många av de tuggummin som finns i automaterna höll det smaken riktigt länge. Jag har en snäll sambo.

Dagens låt: Neil Young - Such a woman
Love is a healer
And I love you.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home