Thursday, August 07, 2008

Sommarlovsslut

Cityfesten är i full gång här i stan nu, förr var det en av sommarens höjdpunkter, men nu känns den ganska tråkig. Musiken är, som vanligt, högst medioker och staden kommer att vara fullproppad av fulla tonåringar, öltälten av fulla vuxna. Det mest irriterande med det hela är att man spärrat av bilkörningen i hela staden, vilken innebär att det krävs en del omvägar för att komma fram överallt.
Ikväll ska vi i alla fall testa på utelivet, vi ska besöka en klubb som kallas Spinning Jennie. Jag har aldrig varit där tidigare, men Malin har talat gott om det och om ryktena stämmer att man kommer spela Joy Division så är det nog inget besök jag kommer att ångra.
Annars är det två saker jag inte tänker missa på året cityfest, dels spelar Delacroix på stora scenen strax före halv sju på lördag och det bör ingen gävlebo missa och dels är det en Johnny Cash-tribute i morgon som verkar intressant.
När cityfesten är slut är också min semester slut. Mina åtta veckors ledighet är över och nu väntar jobbet igen. Det ska bli väldigt spännande att komma till ett nytt jobb, med nya kollegor och nya lokaler. Cykelavstånd till jobbet kommer kännas väldigt lyxigt, om det skulle vänta ett år till av tågåkande nu skulle nog sommarlovsslutet kännas väldigt jobbigt. Jag kommer att sakna mina gamla elever väldigt mycket, men jag är övertygad om att jag kommer att trivas mycket bra på mitt nya jobb. Inte nog med att jobbet känns spännande och inspirerande, nu när jag får nära hem kommer jag att kunna ha fritidssysselsättningar.
Sommarlovet har i alla fall varit väldigt bra, med Paris, maskerad, Rockweekend, tapetsering, loppisar, m.m. Det känns som om det är dags att börja jobba nu och jag ser fram emot det.

Dagens låt: Damien Rice - Blower´s daughter
I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes off you

0 Comments:

Post a Comment

<< Home