Thursday, June 19, 2008

Uppdatering

Det har inte blivit så mycket skrivande här på sistone, av den enkla anledningen att jag inte har haft någon tid alls. De senaste dagarna har varit fullspäckade med saker att göra.
Vi har bland annat börja titta på tapeter till lägenheten och det är en hel vetenskap, inte helt enkelt. Nu har vi börjat hitta de som ska in här i sommar, nästa steg blir att mäta ut hur mycket som behövs och fundera över var vi ska börja och hur vi ska gå till väga. Min hall kommer bli cool, där ska vi sätta upp en svart-röd tapet som kommer göra lägenheten mycket roligare. Köket kommer också att bli en riktig höjdare, ska ta några före-bilder snart, sedan kommer resultatet av tapetseringen upp om en månad eller så.
Igår besökte vi Barkarby, det innebar många timmar i affärer med allt från skivor till kläder. Det blev inte så många inköp, men till min stora glädje hittade jag en skiva med Libertines som inte var satt på fullpris, sådant ser man inte ofta och det köpet var givet. Lite träningskläder blev också resultatet av besöket där nere.
På kvällen blev det ett besök på Klubb Kobra, det var mer folk än vanligt där när vi kom dit, dessutom mer folk än vanligt som var klädda i sverigetröjor. De som var klädda i gult och blått var ganska nedstämda, anledningen till det var förstås Sveriges pinsamt dåliga insats i matchen mot ryssarna tidigare under kvällen.
Ikväll är det Intakto som gäller, några lokala band ska spela och sådant ska givetvis stöttas.

Dagens låt: The Libertines - Time for heroes
You know I cherish you my love
How i cherish you my love

0 Comments:

Post a Comment

<< Home