Wednesday, June 11, 2008

Jobbflytt

Det känns i kroppen att jag spelade fotboll igår, det är lite stelt på sina håll, men det är inte så illa som jag fruktade att det skulle vara när jag låg i soffan och kände efter igår. Efter en omgång massage känner jag mig nu ganska så pigg i kroppen och nu är det bara att börja ladda för nästa match, på lördag.
Idag har jag varit med Malin på träning, det var intressant och lärorikt för mig som nybörjare. Det jag inte kan greppa är hur man backar med en häst, men när Malin tränade dressyr var det en bitarna som man jobbade med. Jag har nu fått det förklarat för mig, det verkar onekligen väldigt komplicerat. Det känns dock tryggt, om Malin kan backa med en häst kommer hon nog inte ha några problem med backningen när vi ska börja med det i övningskörningen.
I morgon ska jag in på mitt nya jobb och visa upp mig för mina blivande kollegor, det känns spännande. Jag kommer också att få min kontorsplats, den platsen riskerar inte att bli tom, det är en sak som är säker. När jag tömde mitt skrivbord på förra jobet blev det en soppåse med saker som ska med till min nya plats. Det är främst inte böcker och sådant, utan minnen av elever som jag fått genom åren. Det är bl.a tatueringen som en av mina förra nior ritade, fotbollsskoklockan jag fick av en annan nia i samma klass, julkort som årets nior ritade, ett flygplan en av årets nior tillverkade av en plåtlåda, en råttfällsbil som samma nia byggde, teckningar som några av mina elever ritat och bilder på de klasser jag haft. Det här ska jag pryda min nya arbetsplats med, på så sätt kommer jag alltid att ha mina gamla elever med mig.

Dagens låt: Arcade Fire - Black wave
For me
For you
For me
It's always for you

0 Comments:

Post a Comment

<< Home