Thursday, June 12, 2008

Innsbruck

Nu har jag börjat installera mig på nya jobbet, jag har aningen mer plats här än på mitt tidigare kan jag säga. Jag har också blivit tilldelad min klass, vi ska hålla till i Innsbruck. Det är nämligen så att man på den här skolan inte har några salsnummer, i stället är varje klassrum döpt efter en OS-ort. Om jag fått bestämma hade man döpt varje rum efter Liverpool-spelare, men OS-orter duger bra det också, som ni märker är det här verkligen en skola som är som gjord för mig. Det enda negativa med min arbetsplats är mitt skrivbord inte ens är på samma våning som kaffeautomaten, men nu när jag har min egen kaffetryckare är inte det något större problem, varmvatten ska nog gå att ordna.
När det gäller OS i Innsbruck har jag ingen större koll, men tydligen har man till och med annordnat vinter-OS där två gånger, så det är ett anrikt namn som pryder mitt nya hemklassrum. Jag tittade igenom medaljörerna från det senaste OS som hölls i min hemklassrumsnamne, tydligen hade Ingemar Stenmark ett hyfsat mästerskap och tog ett par medaljer. Intressant att ingen av de nationer som tog medalj i hockey finns kvar idag. Sovjet, Tjeckoslovakien och Västtyskland var de som stod på pallen och de är ju uppdelade alla tre idag.
Jag kommer att åka in till jobbet och ställa i ordning lite senare i sommar, nu ska jag fokusera på lovet och närmast i planeringen står firande av Malin. Hon fyllde som bekant år i söndags och ikväll kommer syster och Ronnie hit för att uppvakta henne. Kvällen till ära har jag bakat en tårta, mitt livs andra, och kanske kommer det upp en del bilder här från kvällen senare. I morgon ska jag och Malin till Hudiksvall och uppvakta min lilla kusin som tar studenten, dessutom har min andra kusin fyllt år och ska få sitt firande också. Det blir nog trevligt.

Dagens låt: Magic Numbers - Mornings eleven
All that I'd ever seen
All that I'd ever been
All that I'd ever wanted

0 Comments:

Post a Comment

<< Home