Thursday, June 05, 2008

Avslutat

Nu är den här terminen avslutad, jag har skickat iväg mina nior till gymnasiet och mina övriga elever går på sommarlov för att sedan komma tillbaka till den här skolan. Det kändes onekligen lite speciellt att sitta där i kyrkan för sista gången och titta på mina elever där framme, några av dem var nämligen med första gången jag var på avslutning, då gick de i sjuan. Som lärare kände jag mig mycket stolt över vad de har presterat och även över mitt eget jobb. Att lämna klasser är alltid vemodigt och den här nian var inget undantag, jag har många starka minnen från min tid med dem och nog var det lite tungsvalt ett par gånger under ceremonin. Jag kommer verkligen att sakna allihopa och jag hoppas att det här inte var sista gången jag såg dem.
Speciellt i år var ju också att jag ska lämna ifrån mig alla mina elever och det gjorde inte avslutningen lättare, men det kändes skönt när de kom och tackade mig och önskade lycka till. Jag har haft lite dåligt samvete för att jag lämna eleverna, därför kändes de skönt att de förstår min situation.
Ikväll ska jag iväg och träffa mina nior en sista gång inför sommarlovet, då är det den årliga middagen i Harsa. Den här gången ska också Malin följa med, det känns bra att hon får träffa alla elever som jag pratat om hemma. Jag kommer säkert att skriva mer om den kvällen och om min klass efter helgen, jag ska nämligen till Strömsholm på hästtävlingar i morgon, så jag kommer inte hinna skriva nåt de kommande dagarna. Dessutom fyller Malin år på söndag, så det kommer att bli fullt upp.

Dagens låt: Magnus Carlson - Jag trodde inte att du fanns
Jag har letat överallt
jag trodde inte att du fanns

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Coolt, upptäckte det nu att din Malin fyller år samma dag som Tobbe Fugelsang :) Hmmm? Heter det inte: sista gången jag ser dem? Kan ju ha fel, jag skriver ju själv som en kratta :) /LIV

3:30 PM  

Post a Comment

<< Home