Tuesday, June 10, 2008

Sommarprojekt

Första dagen på sommarlovet idag och det verkar onekligen som om jag var i behov av ledighet, jag inledde nämligen med att sova elva timmar. Det är inte många gånger på ett år som jag ligger i sängen så länge, men idag var det tydligen nödvändigt.
Jag har en del projekt att jobba med på lovet, vissa lätta(tvätta bilen) och vissa svårare(tapetsera om i lägenheten). Det blir första gången jag tapetserar, jag kommer nog inte vara ensam, men det kommer krävas noggrannhet av mig och det är inte min starkaste sida. Anledningen till att jag ska göra om hemma är att de gamla tapeterna börjar bli lite fula, egentligen har de varit fula ganska länge, men jag har varit för lat för att göra något åt det. Det svåraste nu vore egentligen att välja ut färger som passar, men där hoppas jag få rejäl hjälp av Malin. Min enda idé är att jag fortfarande vill ha en mörk hall, annars är jag ganska nollställd.
Fotbolls-EM har börjat nu och inför Sveriges första match ikväll skrivs det hur mycket som helst i tidningarna. Det är nästan fascinerande att läsa hur mycket skit de kan klämma ur en fotbollsmatch innan den ens spelats. Igår skrev bland annat skvallerpressen om vilka svordomar grekerna skulle komma att använda mot Sverige, Mikael Nilsson fick berätta om vilka som var vanligast och vad de betydde. Som fotbollsintresserad tycker jag om att EM får ta plats i pressen, men nån måtta måste det väl ändå finnas på vad som är relevant att ta upp. Personligen ser jag på turneringen som en avkoppling från PL, Liverpool går före landslaget varje dag och även om jag skulle bli glad om Sverige vann EM så går det inte att jämföra med känslan jag skulle få om Liverpool vann ligan.

Dagens låt: Editors - Push your head towards the air, idag igen, underbar låt.
I will run just to, to be by your side

0 Comments:

Post a Comment

<< Home