Saturday, June 14, 2008

Tårttider

Två dagar av festligheter är nu avslutade. Igår besökte jag och Malin Hudiksvall för att gratulera min kusin Lina, som tog studenten. Där bjöds det på tårtor i stora mängder, något min mage kände av fortfarande när det var läggdags framåt midnatt. Det bör tilläggas att jag och Malin också ätit tårta till frukost, eftersom det blev lite kvar av den som jag bakade till henne dagen innan.
Idag var vi till en av Malins grannar som avslutat sin lärarexamen, bra yrkesval för övrigt. Också där bjöds det på tårta, jag hann bara med smörgåstårtan eftersom jag skulle iväg på korpmatch, men jag skulle gissa att det för Malin blev fjärde tårtan på två dagar strax efter jag åkt. Tårttider är bra tider, men det får nog bli en sväng i löparspåret till veckan.
När det gäller fotbollen som utspelades idag blev det en bitter förlust, både för oss och för Sverige. Men jag skulle vilja påstå att vår förlust var mer orättvis än Sveriges, vi hade faktiskt ett skapligt spel och skapade en hel del chanser. Jag lyckades också hamna i skottläge ett par gånger, utan speciellt lyckat resultat. Mitt minst lyckade skott var så dåligt att till och med domaren påpekade att det inte var så nära att gå in. Jag får skylla på att jag inte hade några fotbollsskor, de skor jag fått med mig var ett par storlekar för små, så jag fick spela i gympaskor. Får hoppas på bättre riktning nästa match.

Dagens låt: Damien Rice - Blower´s daughter
I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes off you

0 Comments:

Post a Comment

<< Home