Tuesday, June 10, 2008

Skrällseger

Sverige tog en viktig seger mot Grekland ikväll, men det var ändå inte kvällens stora resultat. Det var CSKA Gorbatjovs vinst i seriepremiären som värmde mig allra mest, vi var väl kanske inte så mycket bättre än våra motståndare, men vi lyckades för ovanlighetens skulle sätta våra chanser och vann till slut med 4-1. För mig var det här säsongens första match och det kändes verkligen, orken var inte så bra som de brukar vara. De första fem minuterna kändes som en halvlek brukar kännas och benen var mycket tunga, som tur var blev det lite bättre ju längre matchen gick och under slutskedet av matchen kändes det hyfsat i alla fall.
Det ska bli intressant att se vad kroppen säger i morgon, den är långt ifrån van vid fotbollsspel och det brukar resultera i trötta ben dagen efter match. Förhoppningsvis är benen både rappare och piggare nästa gång det vankas match, men det brukar ju vara värst första gången så jag hoppas att så var fallet den här gången också. Det får nog bli en löparrunda eller två nu i sommar, det är dags att få ordning på orken igen.

Dagens låt: Neil Young - Harvest moon