Friday, June 27, 2008

Förberedd

Det börjar närma sig utlandssemester nu, på söndag bär det av till Paris och förberedelserna är i full gång. Idag har jag varit nere på stan och växlat pengar och införskaffat mig nya skor. Skorna var först tänkt att bli ett par som man kan så bekvämt som möjligt i, det slutade med att jag köpte de som jag tyckte var snyggast i stället. Jag är fast i converse nu, så det fick bli ett par sådana. Den senaste tiden har jag spanat efter ett par röd-svarta, men jag har aldrig hittat dem i min storlek, men det gjorde jag idag. Eftersom jag gått runt i converse i olika färger i ett par år nu kommer det nog inte bli några problem med skavsår och sånt när vi vandrar längs Champs-Elysee, även om jag kanske hade kunnat hitta skor mer anpassade till promenerande.
Pengaväxlingen gick smärtfritt, eller nästan smärtfritt i alla fall. När jag kom in till Forex var det bara jag som väntade, därför kom jag inte på tanken att ta en turbiljett. Efter några minuter kom det in en man i butiken, han drog genast åt sig en biljett och när första kunden var klar smet han utan att tveka före mig. Hade jag dragit en biljett när jag kom in hade jag sluppit störa mig på den här herren, men eftersom det ändå gick ganska fort innan jag fick komma fram blev jag inte så irriterad som jag hade kunnat bli. Lite fick jag ju skylla mig själv också.
Nu är nästan allt fixat i alla fall, bara småsaker som packning och biljettutskrivning kvar, sedan är vi redo att resa. Först ska en hopptävling i Björklinge avklaras, den går av stapeln i morgon. Det var längesen det var tävling nu, så det ska bli intressant att se hur det går.

Dagens låt: The Libertines - Radio America
If call I must do
To take my love my love to you

0 Comments:

Post a Comment

<< Home