Wednesday, June 25, 2008

Daniel-San

Igår såg jag en riktig legend på tv. Det var ett program på tv där Danmarks svar på Filip och Fredrik åkte runt i USA och hälsade på hos kändisar, i gårdagens avsnitt var de hos Ralph Macchio. Ralph Macchio spelade huvudrollen i Karate Kid, en i allra högsta grad klassisk film som kom när jag var liten. "Wax on, wax off", transparken, Cobra Kai, Mr. Miyagi, det var svårt att inte fastna för Daniel-Sans karateträning och jag tror att alla som såg filmen gillade den skarpt.
Macchio var nu kring 45 år gammal, men han såg ut att vara max 30. När den första filmen spelades in var han tydligen nästan 20 år gammal, jag hade aldrig kunnat tro att han var en dag över 15. Det var roligt att se honom prata om Karate Kid och om hur filmen påverkat hans liv, han verkade vara en sympatisk person.
Ett annat kärt återseende igår var Morden i Midsomer, ännu en säsong är igång och som vanligt var det mycket underhållande. Nettles håller fortfarande i huvudrollen och även om familjen tog upp en viss del av programmet hölls de i bakgrunden och det var bra. Det kommer sex till fristående avsnitt innan den här omgången är slut och det kommer säkert vara brittiska mordfall av hög kvalitet i de kommande programmen också. Morden i Midsomer hör till sommaren och nu är det äntligen igång.

Dagens låt: Vampire Weekend - I stand corrected
I'll take your hand
Right in mine

0 Comments:

Post a Comment

<< Home