Friday, May 30, 2008

Resa

Idag bär det av ut på äventyr igen. Jag och Malin ska åka neråt Småland med mina föräldrar+hund och deltaga i en släktmiddag, pappas faster fyller 90 år och det ska firas med stormiddag. När jag var yngre var vi en hel del nere i Påskallavik om somrarna, men när jag nu kommer dit är det första gången på många år som jag är där. Det ska bli spännande att se här Källströmsgården ser ut nuförtiden, den hade förändrats mycket redan förra gången jag var dit, men så länge Blå Gubben står kvar är jag nöjd.
Igår var jag nere på Spegeln och tittade på Delacroix motståndare i musiktävlingen som de vann härom veckan, det var en del bra musik, men det är ingen tvekan om att juryn valde ut rätt vinnare.
Det är bara fyra skoldagar kvar till avslutning nu, nästa torsdag är det dags att skicka vidare ännu en nia till gymniasiet. Det kommer att kännas konstigt att lämna den klass som jag haft längst av alla, men de har tveklöst gjort sig förtjänta av ett sommarlov nu. Jag börjar också känna att jag vill ha sommarlov, det är kanonväder ute nu och det ska tydligen hålla i sig några dagar. Hoppas värmen finns kvar om två veckor när min semester inleds.

Dagens låt: Moneybrother - Dom vet ingenting om oss
På en sekund genom din blick jag frös
så kändes gammalt tjat bara så meningslöst
Så varför ligga här själv varje natt
när du kan ta på mig som ingen annan kan

0 Comments:

Post a Comment

<< Home