Monday, March 17, 2008

Volym

Ingen uppdatering i helgen, jag hade helt enkelt för mycket att göra för att hinna med. Lördagen spenderade jag strax utanför Avesta, jag var med Malin på hopptävling. Det här var första gången som Malin tävlade på 1.10-hinder med sin häst, så det var spännande. Den här gången lät jag inte hungern gå före min roll som banvandrare, så jag var duktig och åt efter vi hade gått banan. Detta gav givetvis resultat, det blev inte enda rivning trots att hindren alltså var högre än tidigare.
Efter hoppandet var det dags för födelsedagsfirande, Malins syster fyllde 25 och sådant ska givetvis uppmärksammas. Vi firade detta genom en utekväll på ett av stans nya ställen, Klubb Volym på Goa. det kändes onekligen mycket konstigt att gå ut på ett ställe i Gävle och upptäcka att man spelar bra musik. Under de timmar som vi var där fick vi höra både Pulp, två gånger till och med, A-ha och hel del annan bra musik. Höjdpunkten var ändå när de första tonerna till Love will tear us apart kom ur högtalaran, det trodde jag aldrig att jag skulle uppleva i Gävle. Det är trots allt en av de bästa låtar som gjorts och att få höra den på ett dansgolv i en stad som Gävle, där man oftast får lyssna till 50 Cent och annan icke-musik när man är ute, kändes väldigt bra. Klubb Volym var en positiv överraskning, trevlig lokal också. Jag borde visserligen ha insett att det skulle vara bra, i baren hängde nämligen en Liverpoolhalsduk och har man sådant uppsatt kan det inte sluta illa. Det var inte heller som på olearys, där Liverpool får trängas med andra lag om platserna på väggen, här hade man bara en halsduk uppsatt och det var just LFC. När baren är så stilig kan jag ta att whiskyutbudet var mycket begränsat.
Nu är den sista arbetsveckan innan påsklovet påbörjad, den kommer nog att gå undan.

Dagens låt: Jakob Hellman - Vackert väder
Åh, de finns ingen vackrare än du
i din vanliga tröja och i ditt våta hår

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tomas! Ska du förbi biografen på onsdag? (19:e) Jag skulle haft någon som kunde hämta biljetter till mig då, så om du har vägarna förbi får du gärna höra av dig! Hoppas allt är bra!

12:51 PM  

Post a Comment

<< Home