Sunday, March 09, 2008

Positivt

Min extralånga helg är snart över och nu väntar en fullspäckad arbetsvecka, med utvecklingssamtal, prov och grejer. Helgen har varit bra, äntligen har Liverpool börjat komma igång och det gör verkligen ingenting. Igår blev det ännu en säker seger, 3-0 mot Newcastle. Jag brukar aldrig tycka synd om motståndare, men det går inte att låta bli att tycka synd om Newcastles fans. De är otroligt hängivna och stöttar laget på ett imponerande sätt, det måste verkligen göra ont att se sitt lag uppträda på ett sådant sätt som Newcastle gör just nu. Igår var det inte en spelare som visade rätt inställning och det hade kunnat bli mycket mer än 3-0 om inte Liverpool dragit ner på takten sista halvtimmen. Newcastle har ett lag som, på pappret, ska kunna bjuda på tufft motstånd, men den här säsongen har det varit två av de lättaste segrarna vi tagit. Hur som helst är vi bra nu och Torres och Gerrard visar upp ett samarbete som lovar väldigt gott. På tisdag är det retur mot Inter, hoppas spelet följer med dit också.
Med Band of horses-resan avklarad har jag och Malin nu börjat planera inför Nick Cave, både hotell och tåg har fixats i helgen, så nu är det bara att börja räkna ner till 17 maj.
Igår var jag hemma hos Den Gamle Franken och Pokervinstförstöraren och åt middag och såg film. God mat, fläskfilé, och bra film, Blood Diamond, precis lagom för en lördagkväll.

Dagens låt: The Enemy - Happy birthday Jane
Wake Up The Sun Is Shining,
Shining For You

0 Comments:

Post a Comment

<< Home