Tuesday, May 22, 2007

Dan före dan

I morgon är det match, nervositet är ett för svagt ord för att beskriva mina känslor inför morgondagen. Det kommer bli hemskt, plågsamt och påfrestande, men om vi vinner kommer det att vara värt varenda extra pulsslag. Det här är både det bästa och det värsta med att vara ett hängivet fan, det finns inget bättre och inget jobbigare att uppleva än en stor final. Förlorar vi finalen i morgon kommer säsongen sluta i sorg, det kommer vara väldigt svårt att glädjas åt vinsterna mot Barcelona och Chelskij om vi förlorar mot Milan.
På tal om nervositet så börjar det närma sig terminsslut nu, bara drygt två veckor kvar till skolavslutning. Nu verkar det i alla fall som om min framtid är säkrad, inte riktigt klart än, men läget har ljusnat. Det blir väl troligtvis åtminstone ett år till med pendlande, tror inte jag orkar lämna Gävle. Några som jag tyvärr kommer att bli tvungen att lämna är min klass, de går snart på ett välförtjänt sommarlov och sedan väntar olika gymnasium. Ingen överdrift att påstå att jag har lite separationsångest från dem, skulle gärna behålla dem i några år till, men jag tror inte riktigt att de skulle gå med på det. Jag kommer få ha bra klasser nästa år också, men det här är min klass och det kommer det alltid att vara.
De sista veckorna kommer också att bli packade med saker att göra, trots att betygen sätts nästa vecka. Vi har bland annat en dag på stranden sista veckan, jag har blivit placerad på boulespelandet. Tror jag måste ta och lära mig reglerna som gäller innan det är dags, men det borde inte vara så avancerat. Jag är ju en mästare på boccia, så jag borde fixa boule ganska bra också. Det är show sista veckan också, jag minns väl när vi deltog i showen på min högstadieskola. Jag, Den Gamle Franken, David och två till agerade Spice Girls. Det är det mest pinsamma jag någonsin ställt upp på frivilligt, men det blev rätt populärt bland de som tittade på showen i alla fall. Jag kommer aldrig att glömma hur fruktansvärt ont det gjorde när mina ballongbröst råkade smälla när jag satte in dem, det sved rejält kan jag säga.
Till min fasa hörde jag idag att det ska bli en brännbollsmatch mot Skol-IF i år också, förra året visade jag upp min totala inkompetens i lyrtagande och blev påmind om det ganska många gånger innan terminen var slut. Nu har jag chansen att återvinna min heder, men samtidigt finns risken att jag återigen gör en usel insats. Jag ska nog ta och träna lite lyrtagande innan det är dags för matchen, motståndarna kommer garanterat att hamna i chocktillstånd om jag skulle plocka ner den första bollen.

Dagens låt: The Killers - read my mind
Oh well I don't mind, you don't mind
'Cause I don't shine if you don't shine
Before you jump
Tell me what you find when you read my mind

0 Comments:

Post a Comment

<< Home