Saturday, February 03, 2007

Leg?

Härom veckan skrev jag på sidan och funderade när man egentligen blir gubbe, anledningen var att jag själv börjat närma mig 25 och då är det bra att veta v ar gubbgränsen går. Idag fick jag dock bekräftat att jag inte är någon gubbe än, det var hon som står i kassan på ATG vid Kvantum som bevisade för mig att jag fortfarande kan klassa mig som ung.
Jag var där för att lämna in min stryktipsrad(nio rätt som vanligt) tillsammans med Liv. När jag gjort klart min rad ställde jag mig i kön för att lämna in raden, när det är lördag får man spendera en stund i spelkön eftersom det är många travfantaster som ska in med sina rader och samtidigt ta en diskussion kring hästens form med kassörskan(oerhört irriterande när man står bakom). Till sist var jag i alla fall framme och sträckte fram min tipplapp till kassörskan, hon tog emot lappen sedan sade hon: "Har du leg?". Det är ingen överdrift att påstå att jag blev förvånad, det är 18 år på att spela på stryktipset och det var onekligen ett tag sedan jag uppnådde den åldern. Om det nu är så att det finns personer där ute som tycker det är nödvändigt för mig att visa leg för att bevisa att jag är myndig kan jag inte gärna klassas som gubbe, eller hur? Det var tur att jag hade legitimationen med mig, det hade varit en aning pinsamt att blivit nekad att spela på stryktipset.
Förresten, Laleh kommer till Gävle igen. Hon ska spela här i slutet av april, det är långt kvar dit, men se till att skaffa biljetter.

Dagens låt: Laleh - Mamma

0 Comments:

Post a Comment

<< Home