Saturday, January 27, 2007

Veckans lista v.4

1. Jerry Seinfeld - Den här veckan har mestadels bestått av jobb och sömn för mig, har blivit några långa dagar och då är det inte mycket annat som hinns med. En sak jag dock försöker hinna med innan jag går och lägger mig är att se ett avsnitt av Seinfeld från mina nyinskaffade boxar. Seinfeld är en suverän serie och eftersom jag upptäckte den sent har jag många avsnitt kvar att se innan jag sett allt. Avslutar man kvällen med Seinfeld är man alltid på gott humör när man går till sängs.

2. Tim Burgess - Jag har skrivit här många gånger om hur härligt det är att upptäcka ny musik, nu har det hänt igen. Gruppen jag fastnat för nu är The Charlatans, deras nyaste skiva har spelats väldigt flitigt både i min lägenhet och i min iPod den senaste veckan. Jag vet inte speciellt mycket om bandet, men jag vet att deras musik är fruktansvärt bra och jag vet att sångaren, Tim Burgess, har en grymt skön röst. Blackened blue eyes är den låt jag lyssnat på mest hittills, riktigt, riktigt bra.

3. Salif Diao - Första gången jag var nere hos Dino i Norrköping och hälsade på spelade Liverpool mot Fulham på bortaplan. Av någon anledning hade Benitez valt att vila Alonso, i stället spelade Houlliervärvningen Salif Diao på mittfältet. I halvtid låg vi under med 2-0 och Diaos insats kan vara en av de sämsta som en professionell spelare stått för, om farsan satte in värmepannor på samma sätt som Diao spelade fotboll skulle många människor få frysa. Diao slog varenda passning fel, även de enklaste bredsidorna. Redan i halvtid bytte Benitez ut Diao, in kom Alonso och vi vände och vann med 4-2. Diao spelade sparsamt den säsongen, men han visade varje gång att han var en inkompetent fotbollsspelare. I veckan har vi äntligen lyckats bli av med denna välbetalada nollan. De senaste åren har han bara kostat oss massor av pengar utan att bidra till att klubben blir bättre. Jag ogillade Traore, men jag hatar Diao och är väldigt glad att hann äntligen fattat att vi inte vill ha honom kvar i klubben. För Stokes bästa hoppas jag att de snart inser vad de värvat och gör sig av med honom, annars kan det sluta illa.

4. Jermaine Pennant - Han fick inte plats på listan förra veckan, därför är han emd denna vecka. Anledningen till Pennants plats på listan är målet han gjorde mot ryssarna förra helgen. Jag har önskat mig Pennant i Liverpool sedan jag och farsan var över till Liverpool och såg matchen mot Leeds. Pennant gjorde en kanonmatch och låg bakom det som Leeds hade till anfallsspel i den matchen, lyckligtvis vann vi matchen ändå. Vi har saknat en riktigt vass kantspelare i flera år och Pennant är precis den spelartyp vi behövt, tyvärr har han hans inledning hos oss inte varit vad jag hoppats på. På sistone har han höjt sig en nivå och i och med målet mot Chelski kommer han säkert få bättre självförtroende och ta för sig ännu mer. Jag tror på Pennant.

5. Roger Federer - Jag är inte speciellt intresserad av tennis och ser mycket sällan på matcher, men det går inte att låta bli att imponeras av denne schweizare. Han är ruggigt överlägsen och är mycket underhållande att titta på. Han kan göra vad som helst med sin tennisracket och för mig som själv sysslat med racketsport är det fascinerande att se en person behärskar sitt redskap på ett sådant fulländat sätt. Om inte Federer vinner i Australien blir jag mycket förvånad.

Dagens låt: The Charlatans - Road to paradise

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hej Tomas! Kul att du gillar Charlatans, så jag tänkte fylla på med lite titlar åt dig:

The Only One I Know, Weirdo, Just Where You're Thinkin' Things Is Over, North Country Boy, Tellin Stories, Forever, My Beautiful Friend, Impossible, Just Lookin', Crashin In, Bullet Comes, Here Comes A Soul Saver, Chewing Gum Weekend.

Där har du några superlåtar i alla fall. Har fler på lager åt dig, men det kan vi snacka om sen.

Nu ser vi till att spöa neverton på lördag, så kan vi kanske vara med i racet.

5:46 AM  
Blogger Tomas said...

Jag har köpt två skivor med dem på tradera, de borde dykt upp i min lägenhet nu. Ska bli intressant att höra mer med dem.

10:34 AM  

Post a Comment

<< Home