Saturday, January 06, 2007

Slödag

Ibland är det skönt med dagar då man inte gör någonting alls, en sådan har jag haft idag. De senaste dagarna har jag jobbat lite varje dag, inte speciellt ansträngande, men ändå jobb. Det mest ansträngande jag gjort idag är att diska min riskokare och det är inte speciellt påfrestande. Passade på att ta en promenad också, det är så mycket roligare att gå nu när jag har min iPod, måste erkänna att det är lite lämpligare med den än med min gamla freestyle. För tillfället har jag en trevlig blandning av Bonnie Prince Billy, The Jam, Moneybrother, Radiohead och Fatboy i iPoden och det är en fröjd att kunna gå runt med sådan bra musik i öronen och dessutom slippa tejpa fast play-knappen för att den inte ska åka upp. Min kompis som lurade på mig iPoden gjorde verkligen en god gärning, jag behöver nån som sparkar på mig för att jag ska hänga med i utvecklingen.
Om lite drygt två timmar är det dags för LFC att visa Arsenal vilka som bestämmer, det vore väldigt skönt att slå ut dem ur FA-cupen och bevisa för resten av England att vi kan slå våre toppkonkurrenter också. Matchen är väldigt svårtippad på förhand, speciellt med tanke på att Arsenal har en del skador och avstäningar som är oklara, men hemma på Anfield ska vi slå alla lag, så allt annat än en vinst gör mig besviken.
Förra helgen började SVT att visa den briljanta serien The Office i repris och om det nu är någon som missat den så råder jag er att sätta er vid tv:n klockan 19.30 ikväll(om ni inte ska se Liverpool förstås, då får ni spela in Office) och se på när David Brent briljerar med sin dans, sin sång, sina skämt och sin utstrålning. The Office är nog den bästa serie jag sett, man kan inte se ett avsnitt för många gånger. Det rä inte bara David Brent som är enormt rolig i serien, Keith, Tim och Gareth är också mycket underhållande. Så titta på The Office.

Dagens låt: Bonnie Prince Billy - Strange form of life

0 Comments:

Post a Comment

<< Home