Tuesday, January 02, 2007

Tre poäng, obehag och ny musik

Igår var det tv, film och musik som dominerade min dag. Det jag såg på tv var något som verkligen gjorde mig belåten, nämligen Liverpools vinst mot Bolton. 3-0 mot ett lag som låg framför oss i tabellen var inte fy skam. Äntligen presterade Jermaine Pennant den fotboll som jag väntat på hela säsongen. Jag har tjatat om att vi ska värva honom i flera år, nu när vi gjort det har han underpresterat rejält. Därför var det skönt att se honom spela samma fotboll som han gjorde i Leeds och Birmingham igår, nu när han har bättre spelare runt sig bör han kunna skapa än mer än han gjorde i sina tidigare lag. Jag tror stenhårt på Pennant och igår började han att visa lite av det som jag vet att han kan. Kuyt gjorde även han en riktigt bra match, han sliter som ett djur och skapar chanser att både sig själv och de andra i laget. Han var en bra värvning.
Filmen jag såg igår gjorde mig inte belåten, däremot gjorde den mig illamående. Den Gamle Franken och Kus hade fått för sig att vi skulle se Dirty Sanchez the movie. För er som inte vet vad Dirty Sanchez är kan jag väl säga att det är fyra galna britter som försöker bräcka Jackass genom att göra än sjukare och äckligare saker. Personligen har jag jäkligt svårt för det de håller på med. Dricka fettsugning, hänga tyngder i pungen och äta fruset bajs är inte riktigt vad jag kallar underhållning. Några delar av filmen var rätt roliga, men för mig som är ganska kräsmagad var det tur att det fanns möjlighet att lämna rummet ibland. Jag är inget fan av Jackass heller, men där har de i alla fall lite humor inblandat. Dirty Sanchez är bara galna och äckliga, inget för mig.
Musiken jag lyssnade på igår var en positiv upplevelse. Jag har många gånger fått höra att jag borde börja lyssna på The Jam, igår gjorde jag slag i saken och införskaffade en Best of-skiva. De är riktigt, riktigt bra. Idag har jag suttit och förberett SO till skolstarten, det har inte alls varit jobbigt nu när jag har ny, bra musik i högtalarna. The Jam är ganska snabb musik, jämfört med musiken jag vanligtvis lyssnar på och det kanske inte skadar att jag drar upp tempot på min musik ibland. Man dras verkligen med i låtarna. Det finns inte mycket som är roligare än att upptäcka ny, bra musik.

Dagens låt: The Jam - Town called malice

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hej på dig Tomas och gott nytt år!

Kul att du tittade in på min sida, och jag ska börja skriva lite mer i år än vad som skedde förra.

Även glädjande att du börjat att lyssna på The Jam, en av mina absoluta favoritgrupper. Jag kan rekomendera en bra cover av Noel Gallagher på deras "To Be Someone". Kan skicka den över msn när vi båda är uppe.

Ha det så hörs vi av om Debaser snart!

3:01 AM  

Post a Comment

<< Home