Saturday, December 09, 2006

Kung Carra målskytt

Det var åtta år sedan sist, men idag slog Liverpools hjärta till. Jamie Carragher gjorde 2-0 mot Fulham i dagens omgång och det gick inte att ta fel på glädjen som han visade upp efter att ha fått sätta bollen i mål. Senast Carragher gjorde mål i PL var alltså 1998 och det var ett tag sen. Han gjorde mål i kvalet till CL ifjol, men annars har det varit tunt med mål från hans sida.
Vi åkte på en frustrerande förlust i innebandyn idag, det kommer bli en tuff säsong. Jag lyckades faktiskt spräcka min målnolla också, precis som Carra. Jag hade inte gjort något mål i serien innan dagens match, så det var på tiden att jag lyckades pricka rätt.
Tydligen ska man skära ner på lärare här i trakten. 40 jobb i Gävle och drygt 30 jobb i Sandviken ska bort, det ser inte ljust ut. Just nu har jag i alla fall ett jobb som jag trivs förbannat bra med, men det är ett vikariat så jag vet inte hur länge jag får vara kvar, förhoppningsvis har jag heltid nästa termin ut. Efter det vet jag inte riktigt vad som ska hända, men det där får jag bekymra mig för senare. Det är bara att konstatera att så lätt att få jobb som de sa att det var när vi började utbildningen är det inte riktigt.

Dagens låt: Laleh - Mamma

0 Comments:

Post a Comment

<< Home