Saturday, December 02, 2006

Varning!

Sverige har länge varit ett fredligt land, vi var ej krigsförande under andra världskriget och den senaste tiden har vi stått utanför de stora konflikterna. Jag trodde inte att det fanns någon anledning till oro, innan jag idag läste lite på en av skvallerpressens hemsidor. Där hittade jag den här artikeln. Kortfattat berättar den att Linda Rosing bytt till ett artistnamn för att kunna lansera sin kommande skiva utomlands, en skiva med låtar skrivna av Dr Bombays textförfattare. Den som kan komma på en hemskare kombination kan ju räcka upp en hand.
Hur tror ni att folk ute i världen kommer reagera när det kommer fram att vi i Sverige tillåter att sådan här musik lämnar landet? Vi kan komma att få ett nytt begrepp att lägga till i listan över olika krigsföringar, nämligen musikalisk krigsföring. Att låta Linda Rosing lansera sin musik i andra länder borde nästan kunna klassas som terrorism och det är vi i Sverige som kommer att få ta smällen när det kommer fram att det var vi som lät henne göra det.
Man vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta när man läser artikeln. Rosing tänker i samband med att singeln släpps vika ut sig i en herrtidning, för att få singeln att sälja bättre. Förstår hon inte själv vilka jävla idiotiskt budskap hon sänder?
Jag har funderingar på att starta en insamling. Om alla i Sverige ger mig 50 öre var skulle jag få ungefär fyra miljoner kronor, de pengarna skulle jag sen ge till Rosing i utbyte mot att hon lovar att avsluta sin musikkarriär. Hon skulle garanterat tjäna på det och vi andra skulle komma väldigt billigt undan, 50 öre för att slippa höra henne sjunga.

Dagens låt 2: The Verve - Drugs don´t work

0 Comments:

Post a Comment

<< Home