Saturday, June 17, 2006

I morgon...

I morgon åker jag, Gamle Franken och Fugelsang till Tyskland. Jag har sett fram emot det här länge, det ska bli jäkligt häftigt. Jag tror inte riktigt jag har fattat att jag ska åka på fotbolls-VM. Det kommer nog inte kännas lika stort som att vara på Anfield, men inte långt ifrån. Hoppas Sverige gör en bra match och att Carragher får spela för England.
Det var enormt roligt att se Maradona på läktaren igår när Argentina spelade, han är verkligen ett sant fan av fotboll. Givetvis var pressen tvungna att bråka lite med honom ändå, han kan ju inte få gå runt och vara på gott humör. Tydligen hade Maradona kört 115 på en 80-väg och det är givetvis inte bra, men genast är tidningarna där och slår på med artiklar om det. Jag ger mig fan på att de kör lika fort själva.
Nu ska jag packa. Auf wiedersehen!

Dagens låt: Isolation Years - Frosted minds

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

igår pratade vi om crouch och rooney och vad som skulle ske om man korsade dem. frågor som hållit mig vaken i natt: hur SKULLE mellantinget se ut? skulle deras utseenden liksom ta ut varandra och göra att avkomman ser helt normal ut eller skulle det bli ännu konstigare? och i vilket lag skulle avkomman spela - vad blir korsningen liverpool-manchester united för lag? frågor jag får överlåta åt dig att svara på, tror jag. själv nöjer jag mig med att konstatera att jag helst slipper se själva... avlingsögonblicket.

11:37 PM  
Anonymous Anonymous said...

http://www.football365.com/mediastore/Story_Images/F365_Homepage/Lookalikes/crouchtimmy.jpg

7:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

Var det kanske ni som satt med en "Kilafors-skylt"?

1:08 PM  

Post a Comment

<< Home