Sunday, June 04, 2006

Slummer

Jag är hundvakt i helgen. Det är familjens egen vilde Plummer som är på besök och det är trevligt. Man känner sig aldrig ensam med en hund i lägenheten, det är altid någon i närheten.
I förrgår hade jag en liten fest hemma hos mig och Plummer deltog väldigt aktivt. Han var placerad i köket eftersom vissa av mina kompisar inte riktigt gillar att ha en 40-kilos bit i närheten, men Plummer fick verkligen inte vara ensam där inne. Det var ständigt någon som hade något ärende i köket. Plummer verkade inte ha speciellt mycket emot att få besök, snarare tvärtom. Han var lyrisk och hade sin galningsblick på under stora delar av kvällen. När vi begav oss ut på krogen var Plummer väldigt trött.
Vanligtvis brukar farsan gå ut med Plummer när han går och hämtar tidningen på mornarna, det brukar vara strax efter klockan sex. Därför trodde jag att jag skulle behöva komma upp i hyfsad tid dagen efter för att min lille vän inte skulle gå runt och vara pissnödig för länge. Jag vaknade till tio över sju och började mentalt förbereda mig på att kliva ur sängen och ta med Plummer ut på en sväng, då hörde jag ljud från köket. Det lät som om ett tröskverk brummade i köket, men det var Plummer som låg och snarkade högljutt. Han hade ingen som helst tanke på att kliva upp och gå ut, det hördes lång väg. Jag somnade om, vaknade en och en halv timme senare, då började även min gode vän i köket att vakna till liv. Men det var en väldigt nyvaken hund jag fick med mig ut på promenad.

Dagens låt: Damien Jurado - Love the same

0 Comments:

Post a Comment

<< Home