Monday, June 05, 2006

Brutal pensionär

Hundar väcker verkligen känslor och har man någon gång haft en hund är det svårt att inte känna för rasen, det fick jag ett ganska tydligt bevis på när jag var ute och gick med min gode vän Plummer igår.
Personer som absolut inte skulle prata med mig om jag inte hade en hund med sig brukar ofta komma fram till mig när Plummer är på besök, det var precis det som skedde igår.
Jag hade varit ute och rastat Plummer i kanske en halvtimme när vi mötte ett äldre par, de var kanske i 75-årsåldern, åtminstone 70. De gick fram och klappade på Plummer, sedan började den äldre mannen att prata med mig. Han berättade att han hade sett en hund som Plummer på bussen härom dagen, fast en vit. Tydligen hade ägaren till hunden verkligen misskött sig, för mannen sade att ägaren säkert var en "jävla knarkare". Ägaren hade tydligen trampat på huvudet på sin hund när denne misskötte sig, detta är givetvis en skrämmande idiotisk handling, det tyckte den äldre mannen också. När han berättat om händelsen sade han: "Och då tänkte jag, hade jag haft ett basebollträ nu hade jag slagit in skallen på honom". Den meningen gjorde mig väldigt förvånad, inte ofta man hör äldre människor prata på ett sådant sätt, då krävs det väldigt starka känslor. Jag var abslut inte beredd på den kommentaren, men jag fann mig snabbt och höll sedan med mannen. Det syndes verkligen på honom att han hade blivit upprörd och det är inte så konstigt. Stampar man en hund i huvudet så förtjänar man verkligen inte att vara hundägare.

Dagens låt: Minor Majority - Then you said something

0 Comments:

Post a Comment

<< Home