Saturday, June 10, 2006

Gud på plats

Sveriges insats igår var inte riktigt vad jag hade hoppats på, det vill till en rejäl uppryckning om de ska ha en chans på åttondel. Det var dock inte allt som var negativt med VM:s andra dag, nu är nämligen Gud på plats i Tyskland. Maradona stod nämligen på läktaren och hejade fram Argentina till vinst mot Elfenbenskusten. När vi kommer ner till Tyskland om en vecka kommer det alltså vara första gången som jag och Maradona är i samma land, om han fortfarande är kvar.
Förutom fotbollen var det en bra dag igår, säsongens första grillning gick av stapeln på grillplatsen hemma hos mig. Det är alltid trevligt att grilla, även om det inte alltid blir helt lyckade måltider av det hela. Det har många gånger hänt att vi varit så hungriga när vi väl ska till att grilla att vi slängt på maten medans grillen brinner, köttet blir ganska ojämnt grillat då.
Mest lyckat var det när Kusen efter att ha lagt på sin flintastek på en brinnande grill kom på att han höll på att tvätta. Han gick iväg och fixade med tvätten och kom tillbaka en kvart senare, det var några minuter för sent. Även om han åt upp biten så såg den inte speciellt aptitlig ut.

Dagens låt: Kris Kristofferson - Help me make it through the night

0 Comments:

Post a Comment

<< Home