Sunday, April 23, 2006

Inget nät

Jag som bloggare har faktiskt en sak gemensam med Spindelmannen, ingen av oss kan utföra våra uppgifter utan nät. Spindelmannen kan inte kasta sig mellan husen om han inte kan ta hjälp av nätet som greppar fast i väggarna åt honom och jag kan inte skriva mina tankar här om inte mitt internet fungerar. Precis det hände mig igår, nämligen att internetet i min lägenhet helt enkelt inte ville fungera. Därför blev det heller inget skrivet av mig igår. Nu är jag tillbaka på landet och där fungerar nätet som det ska i alla fall.
Igår var en väldigt bra dag fotbollsmässigt, vi slog nämligen ut det vidriga köplaget Chelski ur FA-cupen och som vanligt ska den patetiske tränaren hos ryssarna klaga efter matchen. Mourinhos gnäll gör segern ännu skönare tycker jag, han är så enormt dålig förlorare och det är så underhållande att höra honom försöka förklara bort förlusterna efter matcherna. I gårdagens match så tycker jag Liverpool var det bättre laget och vann välförtjänt, hade det inte varit för Riises slarv i andra halvlek så hade vi vunnit med 2-0. Nu blev det 2-1 och pulsen under matchens sista tio minuter var ohälsosamt hög. Finalen kommer att spelas mot West Ham och där kommer vi att vara skyhöga favoriter, hoppas vi kan leva upp till favoritskapet och plocka hem ännu en titel.

På fredag bär det av till Liverpool, ser fram emot det väldigt mycket. Det kommer helt rätt i tiden nu med en resa och ett bättre resmål hade jag inte kunnat tänka mig.

Dagens låt: The Cardigans - Losing a friend

0 Comments:

Post a Comment

<< Home