Wednesday, December 07, 2005

Trailern är här

Den 25 maj är det på dagen ett år sedan Liverpool tog hem Champions league, efter den klassiska finalen mot Milan i Istanbul. Samma dag kommer det att vara premiär för en film som jag verkligen ser fram emot, nämligen X-men 3. Jag har diskuterat filmen här tidigare, men nu när trailern finns ute kan jag inte låta bli att ta upp den igen. Trailern går att se här.
Efter att ha sett den längtar jag ännu mer till premiärdagen. Kelsey Grammer är helt oigenkännlig som Beast, åtminstone i trailern, och hans röst kommer säkerligen att vara klockren för karaktären. Jag var egenligen aldrig orolig för att han inte skulle passa, men efter trailern är jag säker på att han kommer göra en minnesvärd insats. Vinny Jones som Juggernaut får man inte se speciellt mycket av i trailern, förutom några korta klipp. En sak som jag reagerade på var att han i filmen ser ut att vara mycket mindre än i tidningen, jag vet inte hur det kommer att kännas när jag ser filmen men jag blev lite besviken på hans utseende. Samtidigt hade det nog varit väldigt svårt att göra honom i samma storlek som i tidningen och få det att kännas realistiskt. Scenen med Angel i trailern var cool, det är en karaktär som jag aldrig gillat speciellt mycket men det är möjligt att den här filmen kan ändra på det.
Storms nya frisyr hade jag sett på bild innan, så det var ingen nyhet. Jag är ganska säker på att Halle Berry kommer få en större roll i den här filmen än i de tidigare, något som jag tycker känns rätt. Storm är en viktig karaktär i serien men har i filmerna blivit något av en bifigur, dessutom tror jag knappast Berry ställt upp på en till film om hon inte fått klart för sig att Storm får slåss lite.
Wolverine behöver jag egentligen inte kommentera, han kommer ha en stor roll i filmen och han kommer vara bäst i hela filmen. Jackman är perfekt i rollen och karaktären Wolverine är helig. Det verkar som om han hamnar i fight med Magneto i den här filmen, men han kommer säkert att slakta några på vägen. Det ska bli intressant att se som de spinner vidare på hans sökande efter den egna identiteten eller om de fokuserar på den i någon kommande film.
Cyclops verkar vara lite nere i den här filmen, kanske inte så konstigt med tanke Jean greys öde i tvåan, men det är bara på tiden att hans karaktär vaknar till liv i filmserien också. Cyclops är kanske den som varit mest tillbakadragen av alla karaktärerna och det är det dags att ändra på. Även om han aldrig varit en av mina stora favoriter så är han viktig för intrigen och en del av X-menhistorien.
Jean Grey kommer med all sannolikhet att komma tillbaka som Phoenix i den här filmen och det kommer nog att inverka på Cyclops. Frågan är hur pass mäktig hon kommer att vara, och även hur pass ond hon kommer vara. Famke Janssen blir bara mer och mer passande som Jean Grey, hon har egentligen aldrig gjort några imponerande prestationer i andra filmer, men i de två filmerna som gjorts hittills har hon varit bra och i den här trailern ser hon i alla fall ut exakt som man kan föreställa sig Phoenix efter att ha läst serierna. Hon har dock en stor press på sig, hon får inte göra en dålig insats i den här filmen.
Jag hoppas att Colossus får en större roll i den här filmen än i den förra, kan visserligen inte bli så mycket mindre. När det gäller Rogue, Iceman och Pyro så tror jag inte de kommer spela några avgörande roller i den här filmen, men det verkar bli ett litet kärleksdrama i filmen då Iceman i trailern är med annan tjej än Rogue. Det vore intressant att se en fight mellan Pyro och Iceman också.

Dagens låt: Paus - Smeknamn

0 Comments:

Post a Comment

<< Home