Wednesday, November 16, 2005

WW-minne 7



Igår var det dags för min elfte WW-spelning, den var på Katalin i Uppsala. Det var jag, syster och Patrik som åkte för att se spelningen. Som ni kan se ovan värmde vi upp med kaffe på ett mindre mysigt café på järnvägsstationen.
Katalin var en väldigt bra konsertlokal, precis så trång och kompakt som det ska vara när WW spelar.
Redan introt gav mig gåshud, man spelade Frank Sinatras underbara Willow weep for me, precis som man gjorde de första gångerna jag såg WW. Precis när den låten slutade hördes de första tonerna på Somewhere och sedan kom bandet in på scenen. Man blandade gamla klassiker med nya låtar och spelningen var suverän. De absolut bästa numren var Echoes of yout breath, You´re everywhere och Eternal flames. Det var några låtar jag saknade, bl.a Try it once again, Stay with me och Louisa, men jag var ändå enormt nöjd när bandet gick av scenen efter att ha avslutet med den magiska Broken promise land.
Förutom de ordinarie medlemmarna i WW hade man med sig Martin Hederos från TSOOL på piano och Malin-My Nilsson på fiol, något som gav spelningen en extra dimension. När man nu hade en tjej med sig på scenen kunde man köra When you are asleep på allra bästa sätt.
När spelningen var över började man spela musik i högtalarna, den första låt som spelades var den vackra Liverpool-hymnen You´ll never walk alone. Det var inte Gerry & the Pacemakers version, men den var ändå mycket bra och avslutade en underbar kväll på allra bästa sätt.



Dagens låt: Weeping Willows - Echoes of your breath

0 Comments:

Post a Comment

<< Home