Saturday, November 26, 2005

Många intryck

Dagens inlägg kan komma att vara en aning splittrat, detta beror på att jag har många saker att dela med mig av från det senaste dygnet.
1.Sista avsnittet av FC z lämnade ett bestående intryck: Det ska mycket till innan jag röstar på sossarna. Det var fruktansvärt taskigt av Tomas Bodström att sno målet från Niklas på det sättet. Även om Niklas kanske var offside tror jag knappast att de blåst för det, matchen var ju inte speciellt allvarlig. FC Z var i alla fall en otroligt positiv överraskning som serie. Måste också tillägga att det inte är så lätt som den där yogatanten påstod att inte bli arg när nåt går emot en, jag har precis samma humör som Andreas och jag kan garantera att det inte försvinner bara för att man tar ett djupt andetag och tänker efter. Däremot försvinner det om man skriker några väl valda ord lagom högt.
2.Conan - Barbaren. Vissa filmer som man såg i ungdomens dagar ska man helt enkelt låta bli att se igen, tyvärr tänkte jag inte så långt när Conan var på canal+ igår. Jag dyrkade Arnold när jag var liten och jag tyckte Conan var en riktigt bra film, efter att ha sett den igen måste jag nog omvärdera min åsikt. Som allra sämst var den när Arnold fick agera Jesus inne hos skurkarna, han låg på marken med sitt långa hår i kläder som såg precis ut som dem man sett Jesus i på bilder och på film. Till råga på allt så blev han korsfäst efter det, dock är Arnold bättre än Jesus. När det kom en gam och började bita på honom bet Arnold ihjäl den, sen blev han räddad och hämnades på skurkarna. Där ligger Jesus i lä, men så är också Arnold guvernör i Kalifornien och Jesus en vek karaktär i en trist bok.
3.Mr Miyagi död. Karate Kids lärare har gått bort i dagarna. Han som myntade uttrycket "Wax on, wax off" finns alltså inte längre. Han kommer att förbli en legend och det är synd att han inte fick den oscar han nominerades till. Efter Xien i Kickboxer är han den fightingfilmstränare som jag minns bäst.
4.CSKA tog idag sin andra vinst. Läs mer om den här.

Dagens låt: Tori Amos - Another girl´s paradise

0 Comments:

Post a Comment

<< Home