Sunday, December 11, 2005

Slutet närmar sig

I morgon börjar min sista vecka på lärarutbildningen. På onsdag är det nämligen dags för mig att opponera, samma dag ska det även opponeras på min uppsats. Det känns lite konstigt att det snart kommer vara slut, även om jag kanske läser nån extrakurs efter jul så är min obligatoriska utbildning slut. Jag har nu läst här i Gävle i 4,5 år och utbildningen har varit så pass lång att jag aldrig riktigt funderat över hur mycket tid det varit kvar, men den här terminen har det inte gått att låta bli att tänka på slutet.
Det ska bli väldigt roligt att äntligen få ut examen och börja söka jobb, men samtidigt känns det lite konstigt att helt plötsligt lämna studentlivet som jag levt de senaste åren, med många lediga dagar och mycket fritid, och i stället börja arbeta fem dagar i veckan och behöva kliva upp tidigt varje dag.

Igår åt jag julbord med familjen, vi brukar göra det varje år och det är en tradition som är lika trevlig varje år. I efterhand kan jag inte låta bli att imponeras avmig själv, det är en enorm mängd kött som intas under de där två timmarna. Äter nog nästan mer kött på den lilla tiden än jag gör under en vanlig vecka, men så blir jag alltid äckligt mätt efteråt också. Det är dock värt att vara äckligt mätt när man får chansen att äta hur mycket lax och revbensspjäll som man vill.

Dagens låt: Tidnersticks - People keep coming around

0 Comments:

Post a Comment

<< Home