Sunday, November 13, 2005

Hundmat

Jag måste göra ett litet avbrott i mina WW-minnen för att berätta om en fest jag var på i fredags. Till att börja med kan jag säga att jag var nykter, hade druckti två öl, så jag kan inte skylla på något sådant.
Det var Henke som hade fest och hela vårat gäng var på plats, tillsammans med 6-7 av Henkes klasskompisar som jag aldrig träffat tidigare. Musiken var hög så man var i princip tvungna att skrika när man pratade med varandra. När läget är så gäller det att vara beredd när musik stängs av, men det var jag inte riktigt med på i fredags. Jag satt och snackade med Gamle Franken, för en gångs skulle pratade vi inte fotboll, för att visa hänsyn mot de andra i rummet. Av någon mystisk anledning kom vi in på en diskussion om Bodies without organs, varken jag eller Gamle Franken är speciellt stora fans av dem. De spelade på ett uteställe i Gävle i somras och då mötte jag Alexander Bard på krogen, något jag skulle berätta för Gamle Franken. precis när jag ganska högt sade "Jag har sett Alexander Bard live jag(i Hälsingland slänger vi alltid in ett extra jag i slutet om vi börjat meningen med ett)" stängdes dock musiken av och det var, förutom min intelligenta kommentar, helt tyst i rummet. Henkes kompisar tittade lite konstigt på mig, de undrade nog hur mycket jag druckit egentligen. Om det varit så att det här var den enda gången jag sade bort mig under kvällen hade det väl inte gjort så mycket, men det blev värre.
Jag har vaktat föräldrarnas hund i helgen och därför kom vi inte på det intressanta ämnet hundmat. Jag minns inte riktigt vem som sade att hundmat luktade jätteilla, men jag tycker att det ser ganska gott ut och tänkte säga det åt Franken. Precis när jag sade "Jag tycker torrfoder ser ganska gott ut jag(extra jag igen)" så stängdes musiken av och alla kollade på mig, den här gången var blickarna ännu konstigare än förra gången och även om jag försökte förklara bort mig så måste Henkes kompisar tyckt att jag var helt blåst. Nu tycker jag faktiskt att torrfoder ser ganska gott ut, tillsammans med mjölk skulle man kunna ta fel på det och vanliga frukostflingor, men det kanske inte hör tillde vanligare samtalsämnena på en fest. För mitt ryktes bästa bör nog jag och Gamle Franken hålla oss till fotbollsdiskussioner.

Dagens låt: Weeping Willows - Stay with me(fortfarande)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home