Sunday, November 06, 2005

WW-minne 1

Idag är det nio dagar kvar tills det att jag ska se Weeping Willows i Uppsala, det blir min nionde konsert med dem och jag ser verkligen fram emot det. Fram till konserten kommer jag här att dela med mig av några olika WW-minnen som jag varit med om genom åren, jag har ju följt dem sedan första skivan så jag har en hel del minnen anknutna till dem.
Ett starkt WW-minne jag har är när jag i gymnasiet gjorde en egen Weeping Willows-hemsida. Jag hade precis lärt mig hur man gjorde hemsidor i html-text och efter att jag gjort en hemsida om mig själv var det såklart givet att göra en fan-sida om det band som jag lyssnade allra mest på. Eftersom jag inte var nån mästare på photoshop blev det en enkel bakgrundsfärg, kolsvart, men det passade till WW:s dystra stil och jag var ganska nöjd med utseendet. Jag började självklart att promota min egen sida på deras officiella hemsida och det började dyka upp några besökare på sidan som skrev i gästboken och tittade runt bland mina bilder, recensioner och bandmedlemspresentationer. En lördag, eller kanske söndag, när jag skulle iväg på pingistävling surfade jag in på sidan och läste i gästboken för att se om det kommer några nya besökare, då kunde jag läsa överst i gästboken:
Bra jobbat med sidan, hör av dig till officiella sidan om du behöver någon hjälp - Magnus C.
Magnus C. var givetvis WW:s suveräne sångare Magnus Carlson som alltså varit in och tittat på sidan jag gjort. Då växte jag från 1.80 till 1.90 på två sekunder, så stolt blev jag. Min stora idol hade skrivit i min gästbok, jag kan lätt säga att jag skröt om det för varje person jag träffade den dagen och mina föräldrar fick nog höra det ett antal gånger. Idag är min WW-sida nedlagd, orkade inte arbeta med den i den utsträckning som jag velat göra för att ha den bra, men dte här är ett minne som jag alltid kommer att ha kvar.

Dagens låt: Weeping Willows - Emptiness

0 Comments:

Post a Comment

<< Home