Sunday, September 11, 2005

Mållöst, igen

Igår var det dags för säsongens andra bortamatch i PL, mot Tottenham. Precis som i den förra bortamatchen slutade det mållöst, även den här gången hade vi en hel del chanser att vinna matchen. Både vi och Spurs fick mål bortdömda och Riise hade ett skott i ribban som nästan välte målet. Det är lite oroväckande att vi skapar så pass få målchanser för våra anfallare. Igår hade Cissé ett bra långskott på halvvolley och en kanonchans i slottet som han totalmissade, på 90 minuters spel är det inte tillräckligt bra. Som andre anfallare i den här matchen spelade Peter Crouch. Det var med väldigt blandade känslor som jag såg honom springa ut på planen i den vackraste tröja man kan bära, jag hade bestämt mig för att ge honom en ärlig chans att lyckas i klubben. Gårdagens match var långt ifrån bra från hans sida, men han visade upp en kämpaglöd som jag tycker Morientes saknat i de senaste matcherna och dessutom blev han tveksamt avblåst i ett friläge för offside en gång. Det fanns hyffsade intentioner i hans sammarbete med Cissé, så kanske kan han visa sig vara en smart värvning.
Försvaret ser ruggigt starkt ut och tre matcher i rad utan att släppa in mål är imponerande. Reina såg skakig ut vid något tillfälle men jag tror han på sikt kommer vara en suverän målvaktsvärvning.
Nästa helg är det dags för hatmatchen nummer ett, Manchester United kommer till Anfield. United är ett lag som man inte kan annat än hata. Glazer, Ferguson, Shrek, Ronaldo, Neville, Dop-Ferdinand, Van Nistelrooy, ja listen över avskyärda personer som är anknutna till klubben kan göras lång och det är bara att hoppas att vi spöar skiten ur dem.

Dagens låt: Morrissey - The more you ignore me, the closer I get

0 Comments:

Post a Comment

<< Home