Thursday, August 04, 2005

Sommarlovet slut

Nu är det snart slut på mitt sommarlov, på onsdag börjar skolan igen och idag bär det av till Gävle. Det känns bra att skolan börjar så här pass tidigt, det ska bli väldigt skönt att bli färdig med utbildningen så snart som möjligt. Den här terminen blir det mest uppsatsskrivning, speciellt många lektioner kommer jag nog inte att behöva gå på.
Jag har haft en väldigt bra sommar, även om jag inte gjort speciellt mycket. Den endan resan jag gjort är ner till Arvika, men det är å andra sidan en resa som alltid är otroligt kul. Dessutom har jag flyttat i sommar, vilket medför att jag idag kommer ner till en ny lägenhet som jag bara sovit i några enstaka nätter. Jag kommer säkerligen svänga av mot Sätra ett flertal gånger när jag är på väg till Gävle, har redan svängt av på fel ställe en gång. Jag bodde i min lägenhet på Sätra i fyra år och det är ganska lång tid, jag är den som bott längst i den uppgången jag bodde. De flesta andra insåg redan innan mig att det är för högt med 3300 i hyra för 27 stekheta kvadratmeter, för mig tog det ett tag att inse.
Det har blivit en del jobb i sommar också, men jag har inte slitit ut mig direkt. Jag känner mig faktiskt både utvilad och motiverad till att sätta igång min kanske sista termin på högskolan.

Dagens låt: Christian Kjellvander - Log at 25

0 Comments:

Post a Comment

<< Home