Saturday, July 02, 2005

Rockkväll

Ikväll är det festival som gäller, den största festival som kan upplevas i Bollnäs, nämligen Carlslundsrocken. Som vanligt är det inga stora band som spelar, Lost Patrols spelning för två år sedan var en engångsföreteelse. Ett band som dock ska spela är mina gamla favoriter MID, och i Bollnäs är det en stor spelning. Det kommer med all säkerhet vara väldigt mycket folk och nästan alla kommer att sjunga med i klassiker som "Rattfylla", "Klockan tre" och "Fullt ös, medvetslös". Förutom MID ska band som Planet Trash och Tad Morose spela, det kommer säkert bli en bra kväll med bra musik.
Igår såg jag Sideways här hemma i Svedja. Det var en väldigt bra film, skådespelarna i filmen gör storartade insatser och även om man inte skrattade hela tiden var det en skicklig komedi. Jag förstår att den fått bra kritik, vore konstigt annars. Det var kul att se Thomas Haden Church i rollen som Jack. Han ska spela skurk i nästa Spider-man, det tror jag han kommer att fixa galant. Ska bli intressant att se vem det är han ska spela bara, jag har hört rykten om att det är Sandman, men det är, som sagt, bara rykten än så länge.
Det händer väldigt lite kring Liverpool nu, men i förrgår kom det i alla fall fram starka rykten om att vi ska låna den chilenske yttern Mark Gonzales från Albacete i Spanien. Tyvärr är Gonzales skadad just nu, så det kommer nog ta ett tag innan han är fullt frisk. Detta medför att han inte kommer kunna träna som de andra i laget under försäsongen och det är synd. Jag har ärligt talat inte sett Gonzales spela någon gång, jag är ganska dålig på att följa andra ligor än Premier League eftersom den enligt mig är den överlägset bästa ligan, men jag hoppas att han är den naturlige ytter vi behöver. Idag har vi Riise och Kewell som kan spela på vänsterkanten, Warnock gör sig bättre på vänsterbackn tycker jag. Om Gonzales kommer får Kewell och Riise bra konkurrens om platsen och med tanke på att Kewell är skadad så pass ofta kommer det att behövas.

Dagens låt: MID - Klockan tre

0 Comments:

Post a Comment

<< Home