Friday, November 04, 2011

Min elva

Grinskallen Ferguson firar tydligen 25 år vid rodret på den vidriga klubben nu i dagarna. Flera tidningar har radat upp sina drömelvor från de här 25 åren, jag tänkte inte vara sämre. Här kommer min drömelva för United under Ferguson:

Mv: Massimo Taibi - Dyr målvaktsvärvning, som kom in i ligan med den här fina aktionen. En usel målvakt för United, som tyvärr inte blev kvar så länge.

B: John O´Shea - Liverpoolsupporter som dessutom gjorde ett stiligt självmål när vi mötte dem för ett antal år sedan. Nu i Sunderland, men hade gärna fått stanna kvar i Uniteds backlinje.

B: Laurent Blanc - Kom som någon slags frälsare som skulle styra upp Uniteds backlinje, men hans bäst före-datum hade passerat bra många år tidigare.

B: Mikael Silvestre - Visst, han lyckades skalla in mål mot oss i en match, men vanligtvis var han en garanti för en öppen högerkant för anfallande lag, eller när han spelade i mitt, en garanti för en ur backlinje.

B: Gabriel Obertan - Egentligen vänstermittfältare, men i min drömelva hade han nog hamnat här, där han fått göra ännu större skada.

Mf: Kleberson - En usel brasse, som Ferguson värvade framför ögonen på Leeds, om jag inte minns fel. Tur för Leeds och för alla andra som hade äran att få möta United med Kleberson på planen.

Mf: Juan Veron - United skulle spänna musklerna och slängde iväg en stor hög med miljoner på en otroligt underpresterande argentinare. Egentligen en rätt bra spelare, men i United var han en katastrof, alltså underbar att se.

Mf: Eric Djemba-Djemba - Värvad av Ferguson, numera innermittfältare i Odense i den danska ligan. Det hade varit en fröjd att se honom på deras innermittfält igen.

Mf: Owen Hargreaves - Spenderade sin tid i United i sjukstugan, kom visserligen gratis, men hade säkert en skaplig lön. Det roligaste med denne man är att han lämnade United och gick till City, för att sedan kritisera Ferguson, underhållande.

Anfallare: David Bellion - Helt ofarlig anfallare, som tyvärr fick alldeles för lite speltid i United. Lyckades hänga sig kvar i England i West Ham, utan att göra mål, men nu tillbaka i Frankrike.

Anfallare: Bebe - Kanske mer en mittfältare, men denne sjukt dyre spelare, som ryktades ha spelat i VM för hemlösa, ska såklart ha en plats i laget även han.

Den här elvan hade jag gärna sett för United, då skulle det ha blivit mer än 1-6 mot City.

Dagens låt: Deportees - Missing you, missing me

0 Comments:

Post a Comment

<< Home