Sunday, August 01, 2010

Svensexa


Igår hade vi svensexa för Den Gamle Franken, som ska gifta sig om en månad. Efter att ha kidnappat honom tidigt på morgonen och låtit honom utföra diverse uppdrag inne i centrum satte vi på honom ögonbindel, spelade hög musik i hans öron och ledde in honom på X-tåget. Vi klev av med honom i Kilafors, för att först ta honom till Åsberghs motor, där vi skulle åka gokart och spela paintball.

Efter gokart och paintball var det dags för Den Gamle Franken att agera maskot åt sitt gamla fotbollslag, Kilafors IF. Med ögonbindel och hörlurar leddes han ut på planen av KIF:s lagkapten, utan att ha en aning om var han hamnat.

När bindeln åkte av insåg Den Gamle Franken var han hade hamnat och fick lugnt titta på när domaren singlade slant, innan han sedan gick av planen och fick fortsätta sin roll som maskot vid sidan av planen. Matchen fick ett hastigt slut när domaren fick ett skott i huvudet, som resulterade i hjärnskakning.

Medan det fotades bondbilder på Gamle Franken såg jag till att hinna snacka lite med Henry, han var på ganska bra humör under den stunden jag var hemma. När vi tagit de kort som behövdes åkte vi tillbaka till Gävle och fortsatte vårt firande. Det blev en god middag på Harrys innan vi tog oss till Heartbreak där vi spenderade resten av kvällen. Vid stängningsdags begav vi oss hemåt, efter en mycket rolig dag.

Dagens låt: Teenage Fanclub - When I still have thee

0 Comments:

Post a Comment

<< Home